Ледачі відбивні з курячого філе
Цей рецепт відноситься до «швидким». Він допоможе хазяєчці за короткий час приготувати повноцінне доповнення до гарніру.
Для приготування страви варто запастися:
- цибулею – 1-2, залежно від розміру;
- курячим філе – 600 г;
- крохмалем – пару столових ложок;
- курячими яйцями – 3 шт.;
- майонезним соусом – 60 мл;
- рослинним жиром;
- спеціями.
Щоб було ще швидше, філе можна замінити рубаним фаршем. Якщо його немає, то готове м’ясо необхідно промити, порубати ножем дрібними шматками, змішати з цибулевої нарізкою. Прискорює процес приготування кухонний комбайн.
До цибульно-м’ясної нарізки додаються інші компоненти, все ретельно вимішується. На розігрітій сковороді обсмажують ледачі відбивні, які слід викладати ложкою, з обох сторін. Час обжарювання – приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Подати традиційно з зеленими листочками салату, помідорами і соусом.