Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Ледачі відбивні з курячого філе

Цей рецепт відноситься до «швидким». Він допоможе хазяєчці за короткий час приготувати повноцінне доповнення до гарніру.

Для приготування страви варто запастися:

  • цибулею – 1-2, залежно від розміру;
  • курячим філе – 600 г;
  • крохмалем – пару столових ложок;
  • курячими яйцями – 3 шт.;
  • майонезним соусом – 60 мл;
  • рослинним жиром;
  • спеціями.

Щоб було ще швидше, філе можна замінити рубаним фаршем. Якщо його немає, то готове м’ясо необхідно промити, порубати ножем дрібними шматками, змішати з цибулевої нарізкою. Прискорює процес приготування кухонний комбайн.

До цибульно-м’ясної нарізки додаються інші компоненти, все ретельно вимішується. На розігрітій сковороді обсмажують ледачі відбивні, які слід викладати ложкою, з обох сторін. Час обжарювання – приблизно по 3 хвилини з кожного боку. Подати традиційно з зеленими листочками салату, помідорами і соусом.

Дивіться також:  Курка в соєвому соусі в духовці – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху