Варіант запікання у фользі
Цей рецепт відноситься до французької кухні. Він завжди виручить господиню, до якої несподівано нагрянули гості.
Для приготування страви слід запастися:
- курячим гуляшем – 2 шт.;
- спеціями;
- сиром твердим – 250 г;
- цибулиною;
- помідорами – 350 г;
- майонезним соусом середньої жирності – 5 ст. л.;
- рослинним жиром – пару великих ложок.
Гуляш очищається від шкірки, плівки і нарізати шматочками шириною приблизно 20 мм. На обробній дошці м’ясо відбивається і викласти на деко, вистелений фольгою. Шматочки солятся і перчатся. Далі їх треба обмазати білим соусом, присипати цибулевої нарізкою. Після викладаються шматочки томатів і тертий сирний продукт. Всі компоненти укладаються строго на кожен м’ясної шматочок, інакше в результаті вийде запіканка, а не відбивні. Випікати напівфабрикати слід при температурі 190 градусів протягом 15-18 хвилин. Перевірити готовність можна з допомогою ножа.