Курячі відбивні -14 рецептів приготування в домашніх умовах

Варіант запікання у фользі

Цей рецепт відноситься до французької кухні. Він завжди виручить господиню, до якої несподівано нагрянули гості.

Для приготування страви слід запастися:

  • курячим гуляшем – 2 шт.;
  • спеціями;
  • сиром твердим – 250 г;
  • цибулиною;
  • помідорами – 350 г;
  • майонезним соусом середньої жирності – 5 ст. л.;
  • рослинним жиром – пару великих ложок.

Гуляш очищається від шкірки, плівки і нарізати шматочками шириною приблизно 20 мм. На обробній дошці м’ясо відбивається і викласти на деко, вистелений фольгою. Шматочки солятся і перчатся. Далі їх треба обмазати білим соусом, присипати цибулевої нарізкою. Після викладаються шматочки томатів і тертий сирний продукт. Всі компоненти укладаються строго на кожен м’ясної шматочок, інакше в результаті вийде запіканка, а не відбивні. Випікати напівфабрикати слід при температурі 190 градусів протягом 15-18 хвилин. Перевірити готовність можна з допомогою ножа.

Дивіться також:  Рулет зі свинини – 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху