Курячі відбивні в клярі – 9 рецептів приготування вдома

Відбивні з курячого філе в пивному клярі

Необхідні продукти:

  • 150 мілілітрів пива;
  • 0,4 кг філе;
  • одне яйце;
  • спеції за смаком;
  • 30 грам борошна.

Процес приготування:

  • У посуд поміщаємо вказану кількість борошна, вбиваємо туди яйце, кладемо трохи солі, все перемішуємо і вливаємо пиво. Повинна вийти однорідна суміш.
  • Куряче філе розрізаємо вздовж, а потім поперек, на кілька шматочків. Відбиваємо їх зовсім трохи і присипаємо спеціями. Можна відразу продовжити готувати або ж дати м’ясу полежати трохи для просочення.
  • Курятину мачає в клярі і смажимо на сковороді до рум’яності, не забуваючи перевертати.
Дивіться також:  Яйця всмятку: скільки варити і як подавати?
Прокрутка до верху