Відбивні з курячого філе в пивному клярі
Необхідні продукти:
- 150 мілілітрів пива;
- 0,4 кг філе;
- одне яйце;
- спеції за смаком;
- 30 грам борошна.
Процес приготування:
- У посуд поміщаємо вказану кількість борошна, вбиваємо туди яйце, кладемо трохи солі, все перемішуємо і вливаємо пиво. Повинна вийти однорідна суміш.
- Куряче філе розрізаємо вздовж, а потім поперек, на кілька шматочків. Відбиваємо їх зовсім трохи і присипаємо спеціями. Можна відразу продовжити готувати або ж дати м’ясу полежати трохи для просочення.
- Курятину мачає в клярі і смажимо на сковороді до рум’яності, не забуваючи перевертати.