Курячі відбивні в клярі – 9 рецептів приготування вдома

Готуємо на основі мінералки

Необхідні продукти:

  • третину склянки мінеральної газованої води;
  • спеції на свій смак;
  • 0,5 кг філе;
  • 60 грам борошна;
  • яйце – одна штука.

Процес приготування:

  • Куряче філе вимиваємо, прибираємо з нього плівки і зрізаємо весь зайвий жир. Тепер його потрібно обсушити і нарізати на шматки. Спочатку робимо розріз вздовж, а потім поперек. Те, що вийшло, злегка відбиваємо спеціальним молоточком або ж зворотною стороною леза ножа. Робіть це акуратно, так як у курки ніжне м’ясо і його легко можна порвати.
  • Присипаємо кожен шматок спеціями. В першу чергу, це сіль і мелений перець. Ще можна додати суміш трав для курки.
  • Вміст яйця вбиваємо в глибоку ємність і збиваємо за допомогою міксера або віночка, потім додаємо мінералку, знову включаємо міксер і нарешті, засипаємо борошно. Консистенція маси повинна бути такою, як у тесту на оладки.
  • Кожен шматок курячого філе опускаємо в цю суміш і викладаємо на заздалегідь нагріту сковороду. Обсмажуємо з двох сторін, поки не утвориться рум’яна тверда скоринка.
Дивіться також:  Підлива зі свинини на сковороді – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху