Курячі відбивні в клярі – 9 рецептів приготування вдома

Курячі відбивні в клярі з соєвого соусу з крохмалем

Необхідні продукти:

  • чотири великих ложки соєвого соусу;
  • 0,6 кг філе;
  • спеції за смаком;
  • 2 яйця;
  • половина склянки крохмалю;
  • ложечка цукру.

Процес приготування:

  • Соєвий соус з’єднайте зі збитими яйцями, кладемо туди ж вказане кількість цукру і крохмаль. Все перемішуємо до однорідності так, щоб не було грудок, і маса вийшла досить густий. Можна покласти ще трохи солі, але враховуйте солоність соєвого соусу.
  • Шматочки філе ретельно промиваємо, нарізаємо на порційні, не надто товсті, пласти і трохи відбиваємо. Обсипаємо сіллю, перцем та іншими травами, за своїм бажанням. Можна залишити заготовки на 10 хвилин для просочення.
  • Приготованим кляром обмазуємо кожен шматочок м’яса і відправляємо готуватися на сковороду. Тримаємо на середньому вогні, поки скоринка не зарум’яниться.
Дивіться також:  Як смачно приготувати королівські креветки
Прокрутка до верху