Курячі відбивні в клярі з соєвого соусу з крохмалем
Необхідні продукти:
- чотири великих ложки соєвого соусу;
- 0,6 кг філе;
- спеції за смаком;
- 2 яйця;
- половина склянки крохмалю;
- ложечка цукру.
Процес приготування:
- Соєвий соус з’єднайте зі збитими яйцями, кладемо туди ж вказане кількість цукру і крохмаль. Все перемішуємо до однорідності так, щоб не було грудок, і маса вийшла досить густий. Можна покласти ще трохи солі, але враховуйте солоність соєвого соусу.
- Шматочки філе ретельно промиваємо, нарізаємо на порційні, не надто товсті, пласти і трохи відбиваємо. Обсипаємо сіллю, перцем та іншими травами, за своїм бажанням. Можна залишити заготовки на 10 хвилин для просочення.
- Приготованим кляром обмазуємо кожен шматочок м’яса і відправляємо готуватися на сковороду. Тримаємо на середньому вогні, поки скоринка не зарум’яниться.