Курячі відбивні в клярі – 9 рецептів приготування вдома

У вершковому клярі

Необхідні продукти:

  • 0,6 кг філе;
  • спеції за смаком;
  • щіпка солі для кляру;
  • 0,1 літра молока;
  • два яйця;
  • плавлені сирки – дві штуки;
  • 40 грам борошна.

Процес приготування:

  • Почнемо з м’яса: вимиваємо філе під холодною водою, зрізаємо зайвий жир і прибираємо плівки. Розрізаємо на слайсы середнього розміру і товщиною не більше сантиметра. Зовсім трохи відбиваємо їх молоточком і присипаємо обраними приправами.
  • Вбиваємо яйця в глибоку ємність, солимо, збиваємо міксером. Потім додаємо натерті на дрібній тертці сирки і знову працюємо міксером.
  • Не зупиняючи прилад, вливаємо молоко і засипаємо борошно, доводимо масу до однорідності.
  • Шматки філе мачає в отриманому клярі і смажимо відбивні на гарячій сковороді з двох сторін приблизно по п’ять хвилин. На них повинна вийти гарна золотава скоринка.

Серед запропонованих рецептів відбивних кожен знайде для себе відповідний варіант. Але в будь-якому випадку всі вони виходять соковитими і хрусткими.

Дивіться також:  Скумбрія, запечена в духовці – 10 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху