У вершковому клярі
Необхідні продукти:
- 0,6 кг філе;
- спеції за смаком;
- щіпка солі для кляру;
- 0,1 літра молока;
- два яйця;
- плавлені сирки – дві штуки;
- 40 грам борошна.
Процес приготування:
- Почнемо з м’яса: вимиваємо філе під холодною водою, зрізаємо зайвий жир і прибираємо плівки. Розрізаємо на слайсы середнього розміру і товщиною не більше сантиметра. Зовсім трохи відбиваємо їх молоточком і присипаємо обраними приправами.
- Вбиваємо яйця в глибоку ємність, солимо, збиваємо міксером. Потім додаємо натерті на дрібній тертці сирки і знову працюємо міксером.
- Не зупиняючи прилад, вливаємо молоко і засипаємо борошно, доводимо масу до однорідності.
- Шматки філе мачає в отриманому клярі і смажимо відбивні на гарячій сковороді з двох сторін приблизно по п’ять хвилин. На них повинна вийти гарна золотава скоринка.
Серед запропонованих рецептів відбивних кожен знайде для себе відповідний варіант. Але в будь-якому випадку всі вони виходять соковитими і хрусткими.