Курячі відбивні з сиром – 7 рецептів приготування в духовці на сковороді

Готуємо в клярі

Відбивні з курячого філе в клярі – найпростіший варіант. Час на приготування займає близько 20 хвилин.

Які продукти знадобляться:

  • філе курки – 0,5 кг;
  • сіль, перець, приправа до смаку;
  • яйце куряче – 1 штука;
  • борошно – 1 склянка;
  • майонез – 1 десертна ложка.

Як готувати.

  • Курячу грудку порізати пластами, злегка відбити. Бажано накрити м’ясо харчовою плівкою, щоб шматочки не розліталися в різні боки.
  • Посипати курку сіллю, перцем, приправами.
  • Взяти яйце, розбити і перешкодити як на омлет в мисці, додати майонез, знову перемішати. Можна скористатися міксером. У масу додати сіль – 1 щіпка.
  • Грудки обмочити у кляр, борошні, обсмажити на сковороді до золотистої скоринки.
  • Викласти відбивні на попередньо змащене деко, поставити в духову піч при температурі 180 градусів, запікати 10 хвилин. Таким чином, м’ясо «доходить» до готовності.

Перед подачею прикрасити петрушкою, кропом. Як гарнір підійде картопляне пюре, смажена картопля, будь-яка крупа.

Рада! Щоб надати страві родзинки, покласти чверть апельсина. Перед вживанням, полити відбивну соком.

Дивіться також:  Як приготувати люля-кебаб? 5 перевірених рецептів!
Прокрутка до верху