Курячі відбивні з грибами і сиром
Любителям курячого філе доведеться по душі цікавий рецепт відбивних з додаванням сиру. Це ніжне м’ясо готуємо в духовці, яке стане зіркою застілля, чи порадує домочадців у вихідні дні.
Необхідні продукти:
- куряче філе – 500-600 г;
- ріпчаста цибуля – 1 штука;
- 2-3 головки часнику;
- спеції за смаком;
- майонез для кляру;
- гриби – 300 г;
- сир – 100 р.
Як готувати.
- Філе попередньо помити, порізати стандартним чином, відбити. Покласти в тару.
- М’ясо посипати спеціями, додати до нього часник, влити в ємність 1 столову ложку соняшникової олії, маринувати півгодини.
- Очищені гриби варити 20 хвилин.
- Дрібно порізати гриби, обсмажити з цибулею.
- Відбивні викласти на деко, зверху покласти гриби, зробити майонезну сіточку.
- Натертий на тертці сир, покласти зверху.
- Смажити в духовій печі 25 хвилин.
Класти на стіл із зеленню, овочевим салатом або пюре з картоплі.