Курячі відбивні з сиром – 7 рецептів приготування в духовці на сковороді

Курячі відбивні з грибами і сиром

Любителям курячого філе доведеться по душі цікавий рецепт відбивних з додаванням сиру. Це ніжне м’ясо готуємо в духовці, яке стане зіркою застілля, чи порадує домочадців у вихідні дні.

Необхідні продукти:

  • куряче філе – 500-600 г;
  • ріпчаста цибуля – 1 штука;
  • 2-3 головки часнику;
  • спеції за смаком;
  • майонез для кляру;
  • гриби – 300 г;
  • сир – 100 р.

Як готувати.

  • Філе попередньо помити, порізати стандартним чином, відбити. Покласти в тару.
  • М’ясо посипати спеціями, додати до нього часник, влити в ємність 1 столову ложку соняшникової олії, маринувати півгодини.
  • Очищені гриби варити 20 хвилин.
  • Дрібно порізати гриби, обсмажити з цибулею.
  • Відбивні викласти на деко, зверху покласти гриби, зробити майонезну сіточку.
  • Натертий на тертці сир, покласти зверху.
  • Смажити в духовій печі 25 хвилин.

Класти на стіл із зеленню, овочевим салатом або пюре з картоплі.

Дивіться також:  Картопля з сиром у духовці - 10 рецептів приготування з покроковими фото
Прокрутка до верху