Ніжні відбивні з курячого філе з сиром
Нижче наведено один із найпопулярніших рецептів курячого філе з сиром.
Які продукти потрібні:
- філе – 0,5 кг;
- печериці свіжі – 300 грамів;
- сир «Російський»;
- спеції за бажанням;
- майонез;
- соняшникова олія.
Як готувати.
- Філе помити, порізати стандартно. Покласти в пакетик, відбити так, щоб не пошкодити волокна.
- Натерти курку приправами, залишити на півгодини маринуватися.
- Помістити м’ясо на деко.
- Гриби помити, порізати пластинками, викласти на відбивні.
- Змастити зверху майонезом.
- Сир потерти на тертці, посипати на м’ясо.
- Запікати при температурі 180 градусів 25 хвилин.
Викласти на блюдо, подавати з овочевим салатом або соліннями.