Готуємо з грибами
У курячий рулет можна додати гриби. Краще придбати для цього консервовані печериці.
Для приготування страви знадобляться:
- тушка курчати бройлера масою до 2 кг;
- баночка консервованих печериць;
- 2 цибулини;
- 50-60 г майонезу;
- 3 зубчики часнику;
- 2-3 столові ложки твердого сиру;
- сіль, спеції за смаком;
- соняшникова олія для обсмажування.
Покроковий рецепт приготування:
- Тушку курчати вимити, обсушити. М’ясо відокремити від кісток так, щоб у підсумку вийшов цілісний пласт курки з шкірою.
- Пласт м’яса злегка відбити молоточком, натерти спеціями і сіллю, залишити на 15-20 хвилин.
- Гриби нашаткувати.
- Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії до золотистого кольору.
- Додати до цибулі гриби. Смажити до зникнення рідини і легкого золотистого кольору грибів, підсолити. Прибрати з вогню і остудити.
- Пласт курки покласти на тверду поверхню, шкірою вниз. Розподілити по ньому смажені гриби і цибулю. Промазати майонезом.
- Часник почистити, дрібно нарізати і посипати їм м’ясо.
- Сформувати тугий рулет і ще кілька разів обернути його плівкою.
- Готувати рулет можна в мультиварці (режим «Гасіння», 90 хвилин) або в духовці при температурі 200 градусів близько 1 години.
- По закінченні вказаного часу, блюдо, охолодити і подавати до столу, нарізавши пластинками.