Курячий рулет з желатином в харчовій плівці – 5 покрокових рецептів

Готуємо з грибами

У курячий рулет можна додати гриби. Краще придбати для цього консервовані печериці.

Для приготування страви знадобляться:

  • тушка курчати бройлера масою до 2 кг;
  • баночка консервованих печериць;
  • 2 цибулини;
  • 50-60 г майонезу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 2-3 столові ложки твердого сиру;
  • сіль, спеції за смаком;
  • соняшникова олія для обсмажування.

Покроковий рецепт приготування:

  • Тушку курчати вимити, обсушити. М’ясо відокремити від кісток так, щоб у підсумку вийшов цілісний пласт курки з шкірою.
  • Пласт м’яса злегка відбити молоточком, натерти спеціями і сіллю, залишити на 15-20 хвилин.
  • Гриби нашаткувати.
  • Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії до золотистого кольору.
  • Додати до цибулі гриби. Смажити до зникнення рідини і легкого золотистого кольору грибів, підсолити. Прибрати з вогню і остудити.
  • Пласт курки покласти на тверду поверхню, шкірою вниз. Розподілити по ньому смажені гриби і цибулю. Промазати майонезом.
  • Часник почистити, дрібно нарізати і посипати їм м’ясо.
  • Сформувати тугий рулет і ще кілька разів обернути його плівкою.
  • Готувати рулет можна в мультиварці (режим «Гасіння», 90 хвилин) або в духовці при температурі 200 градусів близько 1 години.
  • По закінченні вказаного часу, блюдо, охолодити і подавати до столу, нарізавши пластинками.
Дивіться також:  Гранатовий соус – з чим їдять? 6 рецептів страв з гранатовим соусом
Прокрутка до верху