Курячий рулет з желатином в харчовій плівці – 5 покрокових рецептів

Варений курячий рулет з желатином в харчовій плівці

Ще один простий варіант страви – варений курячий рулет з желатином.

Для нього знадобиться:

  • стегна або гомілки курчати-бройлера — 1 кг;
  • желатин – 15-20 г;
  • сіль і прянощі за смаком.

Покроковий рецепт приготування простого курячого рулету на плиті:

  • М’ясо промити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
  • Желатин, сіль і приправи змішати в окремому сухому посуді.
  • Посипати сумішшю філе, ретельно перемішати і відставити на 10-15 хвилин.
  • Харчову плівку розстелити на твердій поверхні і «ковбаскою» викласти на неї курку.
  • Щільно загорнути рулет декількома шарами харчової плівки. Краї туго обв’язати ниткою. Для додаткової фіксації можна легко використовувати трубчастий медичний бинт або товсту нитку.
  • Рулет покласти в киплячу воду і варити на слабкому вогні близько 45 хвилин.
  • Готову страву охолодити і подавати до столу.
Дивіться також:  Тефтелі з індички – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху