Варений курячий рулет з желатином в харчовій плівці
Ще один простий варіант страви – варений курячий рулет з желатином.
Для нього знадобиться:
- стегна або гомілки курчати-бройлера — 1 кг;
- желатин – 15-20 г;
- сіль і прянощі за смаком.
Покроковий рецепт приготування простого курячого рулету на плиті:
- М’ясо промити, звільнити від кісток, нарізати невеликими шматочками.
- Желатин, сіль і приправи змішати в окремому сухому посуді.
- Посипати сумішшю філе, ретельно перемішати і відставити на 10-15 хвилин.
- Харчову плівку розстелити на твердій поверхні і «ковбаскою» викласти на неї курку.
- Щільно загорнути рулет декількома шарами харчової плівки. Краї туго обв’язати ниткою. Для додаткової фіксації можна легко використовувати трубчастий медичний бинт або товсту нитку.
- Рулет покласти в киплячу воду і варити на слабкому вогні близько 45 хвилин.
- Готову страву охолодити і подавати до столу.