Курячий рулет з желатином в харчовій плівці – 5 покрокових рецептів

Технологія приготування з овочами

Урізноманітнити делікатес можна за допомогою овочів. До м’яса можна додати помідори, морква, болгарський перець, зелений горошок та інші.

Для приготування курячого рулету з томатами і солодким перцем знадобляться:

  • філе курячої гомілки – 1 кг;
  • желатин – 30 г;
  • 3 помідори;
  • 1 болгарський перець;
  • кілька гілочок кропу;
  • сіль, спеції.

Технологія приготування:

  • Філе промити, нарізати маленькими кубиками.
  • Вимитий болгарський перець і помідори відокремити від насіння, нарізати невеликими кубиками.
  • Кріп дрібно порубати.
  • М’ясо змішати з сіллю, спеціями, овочами і желатином, кропом.
  • Помістити суміш на харчову плівку і сформувати «ковбаску».
  • Краї щільно зав’язати. Загорнути рулет декількома шарами фольги.
  • Помістити у форму для запікання.
  • Готувати в духовці при температурі 200 градусів протягом години.
  • Готову страву охолодити і подати до столу.

Курячий рулет з желатином – страва, безсумнівно, вартий уваги домашніх кулінарів. Знаючи кілька варіантів його приготування, можна відмінно урізноманітнити як святковий, так і родинний стіл.

Дивіться також:  Кролик тушкований з картоплею – 7 рецептів
Прокрутка до верху