Технологія приготування з овочами
Урізноманітнити делікатес можна за допомогою овочів. До м’яса можна додати помідори, морква, болгарський перець, зелений горошок та інші.
Для приготування курячого рулету з томатами і солодким перцем знадобляться:
- філе курячої гомілки – 1 кг;
- желатин – 30 г;
- 3 помідори;
- 1 болгарський перець;
- кілька гілочок кропу;
- сіль, спеції.
Технологія приготування:
- Філе промити, нарізати маленькими кубиками.
- Вимитий болгарський перець і помідори відокремити від насіння, нарізати невеликими кубиками.
- Кріп дрібно порубати.
- М’ясо змішати з сіллю, спеціями, овочами і желатином, кропом.
- Помістити суміш на харчову плівку і сформувати «ковбаску».
- Краї щільно зав’язати. Загорнути рулет декількома шарами фольги.
- Помістити у форму для запікання.
- Готувати в духовці при температурі 200 градусів протягом години.
- Готову страву охолодити і подати до столу.
Курячий рулет з желатином – страва, безсумнівно, вартий уваги домашніх кулінарів. Знаючи кілька варіантів його приготування, можна відмінно урізноманітнити як святковий, так і родинний стіл.