Кускус – 8 рецептів приготування кус-куса

Салат з додаванням кус-куса

Обговорювана крупа відмінно поєднується зі свіжими овочами в салатах. Наприклад, з огірками (3 шт.) і солодким червоним перцем (1 шт.). Крім овочів потрібно взяти: 2 гілочки свіжого базиліка і така ж кількість зелені кінзи, 80 г кус-куса, 1 ст. л. яблучного оцту, 2 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку, сіль, оливкова олія.

  • Солодкий перець і свіжі огірки нарізати дрібними кубиками. Перший овоч можна взяти також у маринованому вигляді.
  • Зелень дрібно шинкуется гострим ножем.
  • Кус-кус заливається окропом на 15 хвилин, після чого до нього додається пара чайних ложок олії.
  • Всі продукти викладаються в глибоку миску, солятся, поливаються сумішшю лимонного соку і оцту. В самому кінці до них відправляється і невелику кількість оливкової олії.

Подається частування охолодженим.

Дивіться також:  Як варити холодець? 10 рецептів приготування холодцю
Прокрутка до верху