Кускус – 8 рецептів приготування кус-куса

Кус-кус зі свининою — покроковий рецепт

Якщо кулінара не турбує калорійність страви, то він може приготувати ситна страва з кус-куса з свининою і томатним соком. Для цього буде потрібно: 350 г м’яса (м’якоті), 2 невеликих цибулини, 1 ст. крупи і таку ж кількість води, 350 мл томатного соку, олія, сіль, спеції.

  • Цибулю нарізають дрібними кубиками і обсмажується на олії до м’якості.
  • До овочу відправляються тонкі смужки свинини. Разом продукти готуються до появи на м’ясі апетитною скоринки.
  • У ємність вливається томатний сік, маса солиться, перчится, накривається кришкою і доводять до кипіння.
  • Далі можна зменшувати вогонь і томити майбутню підливку на повільному вогні 25 хвилин.
  • У кус-кус відправляється щіпка солі, після чого продукт заливається окропом і накривається кришкою.
  • Через 5 хвилин крупа спушують виделкою і висипається в сковороду з готовим м’ясом.
  • Після перемішування страву можна знімати з вогню.

Частування подається до столу зі свіжими або маринованими овочами.

Дивіться також:  Буріто – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху