Кус-кус зі свининою — покроковий рецепт
Якщо кулінара не турбує калорійність страви, то він може приготувати ситна страва з кус-куса з свининою і томатним соком. Для цього буде потрібно: 350 г м’яса (м’якоті), 2 невеликих цибулини, 1 ст. крупи і таку ж кількість води, 350 мл томатного соку, олія, сіль, спеції.
- Цибулю нарізають дрібними кубиками і обсмажується на олії до м’якості.
- До овочу відправляються тонкі смужки свинини. Разом продукти готуються до появи на м’ясі апетитною скоринки.
- У ємність вливається томатний сік, маса солиться, перчится, накривається кришкою і доводять до кипіння.
- Далі можна зменшувати вогонь і томити майбутню підливку на повільному вогні 25 хвилин.
- У кус-кус відправляється щіпка солі, після чого продукт заливається окропом і накривається кришкою.
- Через 5 хвилин крупа спушують виделкою і висипається в сковороду з готовим м’ясом.
- Після перемішування страву можна знімати з вогню.
Частування подається до столу зі свіжими або маринованими овочами.