Гарнір з печеними помідорами
Найкраще для такої страви взяти помідори-черрі. Крім мініатюрних томатів (2 ст.), знадобиться використовувати: 2/3 склянки крупи, 60 г смажених кедрових горішків, цедра лимона і його сік, 60 мл оливкової олії, невеликий пучок свіжої м’яти, сіль, перець. Далі докладно розказано, як готується такий кус-кус з овочами.
- Помідори складаються одним шаром в будь-яку жароміцну форму, поливаються столовою ложкою оливкової олії і відправляються в добре розігрітий духову шафу до розм’якшення.
- Крупа заливається окропом і залишають на 8 хвилин.
- У ємність з разбухшим кус-кусом відправляються томати (разом з утворився під час запікання соком). Туди ж додаються горіхи, олію, дрібно нарубана м’ята, лимонна цедра і сік, сіль, будь-які вибрані приправи.
Після перемішування страва відразу ж подається до столу.