Кускус – 8 рецептів приготування кус-куса

Смачний і простий рецепт для мультиварки

Дуже просто приготувати кус-кус в мультиварці. У пристрої має бути режим «Суп». Крім крупи (1 мультистакан), потрібно взяти: у 2 рази більше води, по 1 шт. цибулі і моркви, 70 г вершкового масла, щіпку солі.

  • Цибулю і моркву після подрібнення готуються в режимі «Смаження» на вершковому маслі до м’якості.
  • У ємність всипається сіль, вливається вода і включається програма «Суп».
  • Відразу після закипання рідини можна додавати в чашу кус-кус, переключити пристрій в режим «Підігрів» на 17 хвилин і закривати кришку.
  • По закінченню вказаного часу частування буде повністю готове.

Страва подається до столу теплим з гострими закусками по-корейськи.

Дивіться також:  Яйця бенедикт – 3 рецепта приготування, класичний рецепт
Прокрутка до верху