Смачний і простий рецепт для мультиварки
Дуже просто приготувати кус-кус в мультиварці. У пристрої має бути режим «Суп». Крім крупи (1 мультистакан), потрібно взяти: у 2 рази більше води, по 1 шт. цибулі і моркви, 70 г вершкового масла, щіпку солі.
- Цибулю і моркву після подрібнення готуються в режимі «Смаження» на вершковому маслі до м’якості.
- У ємність всипається сіль, вливається вода і включається програма «Суп».
- Відразу після закипання рідини можна додавати в чашу кус-кус, переключити пристрій в режим «Підігрів» на 17 хвилин і закривати кришку.
- По закінченню вказаного часу частування буде повністю готове.
Страва подається до столу теплим з гострими закусками по-корейськи.