Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування

З додаванням ковбаси

Інгредієнти:

  • 3 лаваша;
  • 2 сирих яйця;
  • 150 г Моцарели;
  • 250 г вареної ковбаси;
  • ½ Пучка зеленої цибулі;
  • 3 ст. л. сметани;
  • 1 ч. л. солодкої гірчиці.

Приготування:

  • Крупно потерти сир. Ковбасу нарізати мініатюрними кубиками. Зелень порубати довільно. Змішати компоненти і залити їх сметаною. Додати солодку гірчицю і все добре перемішати.
  • В окремому посуді злегка збити вміст сирих яєць з 2 ст. л. води і сіллю.
  • Лаваші нарізати широкими смужками. У кожну загорнути по невеликій порції начинки. Скласти заготовки трикутниками.
  • Кожну вмочити у збите яйце. Обсмажити з двох сторін на розігрітій чавунній сковорідці.

Готовий лаваш з ковбасою і сиром смачно подавати як холодним, так і теплим.

Дивіться також:  Долма — 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху