З додаванням ковбаси
Інгредієнти:
- 3 лаваша;
- 2 сирих яйця;
- 150 г Моцарели;
- 250 г вареної ковбаси;
- ½ Пучка зеленої цибулі;
- 3 ст. л. сметани;
- 1 ч. л. солодкої гірчиці.
Приготування:
- Крупно потерти сир. Ковбасу нарізати мініатюрними кубиками. Зелень порубати довільно. Змішати компоненти і залити їх сметаною. Додати солодку гірчицю і все добре перемішати.
- В окремому посуді злегка збити вміст сирих яєць з 2 ст. л. води і сіллю.
- Лаваші нарізати широкими смужками. У кожну загорнути по невеликій порції начинки. Скласти заготовки трикутниками.
- Кожну вмочити у збите яйце. Обсмажити з двох сторін на розігрітій чавунній сковорідці.
Готовий лаваш з ковбасою і сиром смачно подавати як холодним, так і теплим.