Лаваш з сиром і шинкою
Інгредієнти:
- 2 тонких прямокутних лаваша;
- до 200 грам свинячої шинки;
- ½ Пучка свіжого кропу;
- 100 р «Голландського» сиру;
- 1 сире яйце.
Приготування:
- Шинку порізати мініатюрними кубиками і змішати з тертим сиром.
- Додати в начинку подрібнену зелень. Якщо сир і шинка недостатньо солоні, можна присолити масу за смаком.
- Лаваш розрізати на прямокутники. Кожен – на 3 рівні частини.
- По центру прямокутників викласти невелику кількість начинки і скрутити їх акуратними щільними конвертами.
- У невеликій піалі розбовтати сире яйце і вмочити в ньому кожну заготовку.
Обсмажити лаваш з сиром і шинкою на добре розігрітій чавунній сковорідці з жиром до появи хрусткої скоринки з обох сторін.