Лаваш з сиром на сковороді – 9 рецептів приготування

Вірменський лаваш з сиром на сковороді

Інгредієнти:

  • 1 упаковка тонкого вірменського лавашу;
  • 3 – 4 пера зеленого цибулі;
  • 300 – 350 г сиру «Гауда»;
  • 3 варених і 2 сирих яйця;
  • 2 ст. л. сметани і стільки ж домашнього майонезу;
  • 80 мл молока;
  • вершкове масло;
  • сіль.

Приготування:

  • Варені охолоджені яйця крупно потерти. Змішати їх з рубаним зеленим луком, сметаною і майонезом.
  • Додати в начинку весь тертий сир і сіль за смаком.
  • Окремо збити молоко з сирими яйцями. Підсолити.
  • Лаваші нарізати однаковими квадратами. Кожен заповнити начинкою і згорнути трубочкою.

Обсмажити закуску на сковорідці-гриль з вершковим маслом до зарум’янювання.

Дивіться також:  Печериці по-корейськи – 5 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху