Вірменський лаваш з сиром на сковороді
Інгредієнти:
- 1 упаковка тонкого вірменського лавашу;
- 3 – 4 пера зеленого цибулі;
- 300 – 350 г сиру «Гауда»;
- 3 варених і 2 сирих яйця;
- 2 ст. л. сметани і стільки ж домашнього майонезу;
- 80 мл молока;
- вершкове масло;
- сіль.
Приготування:
- Варені охолоджені яйця крупно потерти. Змішати їх з рубаним зеленим луком, сметаною і майонезом.
- Додати в начинку весь тертий сир і сіль за смаком.
- Окремо збити молоко з сирими яйцями. Підсолити.
- Лаваші нарізати однаковими квадратами. Кожен заповнити начинкою і згорнути трубочкою.
Обсмажити закуску на сковорідці-гриль з вершковим маслом до зарум’янювання.