Лазанья рецепт з фаршем в духовці – 9 рецептів

Як приготувати з лаваша в духовці?

Цікава і економічна версія виходить, якщо використовувати тонкий лаваш. Лазанья з лаваша з фаршем готується за лічені хвилини, а смак напрочуд схожий з класичним варіантом. Готується вона швидше: лаваш не вимагає тривалої термічної обробки. Бешамель готувати не обов’язково: досить переслаивать листи лаваша, начиняючи фаршем, поливаючи невеликою кількістю соусу зі сметани, вершків, томатної пасти (в пропорції 1:1:3).

За основу візьмемо базовий рецепт. Використовуємо замість традиційних листів лаваш, і чергуємо шари м’яса і фаршу. Останнім шаром буде сир і тонка сіточка з соусу, щоб сир не підгорів. Фарш бажано обсмажити до повної готовності і тоді страва буде готова буквально через 20 хвилин. Запікати будемо при температурі 220 градусів.

Дивіться також:  Пиріжки з морквою – 7 рецептів, як приготувати смачні пиріжки
Прокрутка до верху