Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

З додаванням грибів

Лазанья з куркою і грибами ще смачніше й пахучіше класичної, але таке блюдо небажано подавати дітям, оскільки гриби важкі для їх слабкої системи травлення. Зате цю лазанью оцінять ваші дорослі гості, і дружній обід пройде відмінно.

Компоненти:

  • 12 листів лазаньї;
  • 1 відварна грудинка;
  • 0,3 кг печериць;
  • 0,25 л вершків;
  • 0,25 кг Моцарели;
  • 0,25 кг Пармезану;
  • 1 л молока;
  • 0,1 кг масла вершкового;
  • 50 г борошна;
  • 1 яйце;
  • спеції.

Приготування:

  • Гриби нарізаємо пластинками.
  • Грудинку слід порізати у вигляді соломки, потім обсмажити разом з печерицями на рослинній олії і протушкувати в вершках.
  • Вершкове масло розтоплюємо і змішуємо з борошном. В цей склад наливаємо молоко і при цьому безперервно його помішуємо. Заправляємо отриману суміш мускатним горіхом і варимо, поки вона не загусне. Нарешті, акуратно вмішуємо в соус яйце.
  • Листя лазаньї готуємо згідно інструкції, зазначеної на упаковці.
  • Дно дека потрібно змастити соусом, потім викласти листи лазаньї, начинку, знову соус і продовжувати так, поки не закінчаться продукти.
  • Останній шар слід змастити бешамелем, затерти Моцарелою і Пармезаном. Запікаємо при 200 º с півгодини.

Будьте уважні до способу підготовки листів лазаньї. Одні вимагають попередньої варіння, інші — замочування, а треті можна одразу викладати на деко.

Дивіться також:  Рис з овочами – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху