Зі шпинатом і селерою
Лазанья з куркою, шпинатом і селерою дуже незвичайна. Неординарне поєднання продуктів робить свою справу і лазанья має прекрасний смак. Шпинат надає страві неймовірну ніжність, а селера створює божественний аромат.
Компоненти:
- 10 листів лазаньї;
- 1 кг курячого фаршу;
- 1 цибуля;
- 1 морква;
- 1 селера;
- 0,1 л сухого червоного вина;
- пучок шпинату;
- 0,2 кг масла вершкового;
- 100 г борошна;
- 1 стакан молока;
- базилік, спеції.
Приготування:
- Пасеруємо подрібнену моркву, цибулю і селеру. Додаємо до овочів фарш, приправляємо спеціями, вливаємо вино і тушкуємо близько години.
- Масло розтоплюємо, насипаємо в нього борошно і тоненькою цівкою вливаємо молоко. Коли склад загусне, викладаємо в нього подрібнений шпинат і спеції.
- Готуємо листя, як зазначено на упаковці. Викладаємо лазанью, начинку і соус по черзі.
- В завершення процесу промазуємо лазанью густо соусом і випікаємо півгодини при 180 º с.