Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

Зі шпинатом і селерою

Лазанья з куркою, шпинатом і селерою дуже незвичайна. Неординарне поєднання продуктів робить свою справу і лазанья має прекрасний смак. Шпинат надає страві неймовірну ніжність, а селера створює божественний аромат.

Компоненти:

  • 10 листів лазаньї;
  • 1 кг курячого фаршу;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 1 селера;
  • 0,1 л сухого червоного вина;
  • пучок шпинату;
  • 0,2 кг масла вершкового;
  • 100 г борошна;
  • 1 стакан молока;
  • базилік, спеції.

Приготування:

  • Пасеруємо подрібнену моркву, цибулю і селеру. Додаємо до овочів фарш, приправляємо спеціями, вливаємо вино і тушкуємо близько години.
  • Масло розтоплюємо, насипаємо в нього борошно і тоненькою цівкою вливаємо молоко. Коли склад загусне, викладаємо в нього подрібнений шпинат і спеції.
  • Готуємо листя, як зазначено на упаковці. Викладаємо лазанью, начинку і соус по черзі.
  • В завершення процесу промазуємо лазанью густо соусом і випікаємо півгодини при 180 º с.
Дивіться також:  Курча тютюну в духовці – 7 рецептів
Прокрутка до верху