Варіант з помідорами
Лазанья з куркою і помідорами надзвичайно соковита, завдяки овочів. Така страва обов’язково здивує ваших гостей вишуканим смаком.
Компоненти:
- 10 листів лазаньї;
- 1 відварна грудинка;
- 4 помідора;
- 0,2 л вершків;
- 0,3 кг сиру;
- 1 л молока;
- 0,1 кг масла вершкового;
- 2 ст. л. борошна;
- спеції.
Приготування:
- Грудинку подрібнюємо, обсмажуємо і потім тушкуємо в вершках.
- Масло розпускаємо на гарячій сковороді, насипаємо в нього борошно, вливаємо молоко і варимо до загустіння.
- Листя лазаньї готуємо, чітко дотримуючись інструкції.
- Дно ємності для запікання змащуємо соусом, викладаємо на нього листя лазаньї, потім курку, помідори кільцями і так по колу.
- Останній шар продуктів змащуємо соусом і затираємо твердим сиром. Запікаємо при 180 º с півгодини.