Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

Варіант з помідорами

Лазанья з куркою і помідорами надзвичайно соковита, завдяки овочів. Така страва обов’язково здивує ваших гостей вишуканим смаком.

Компоненти:

  • 10 листів лазаньї;
  • 1 відварна грудинка;
  • 4 помідора;
  • 0,2 л вершків;
  • 0,3 кг сиру;
  • 1 л молока;
  • 0,1 кг масла вершкового;
  • 2 ст. л. борошна;
  • спеції.

Приготування:

  • Грудинку подрібнюємо, обсмажуємо і потім тушкуємо в вершках.
  • Масло розпускаємо на гарячій сковороді, насипаємо в нього борошно, вливаємо молоко і варимо до загустіння.
  • Листя лазаньї готуємо, чітко дотримуючись інструкції.
  • Дно ємності для запікання змащуємо соусом, викладаємо на нього листя лазаньї, потім курку, помідори кільцями і так по колу.
  • Останній шар продуктів змащуємо соусом і затираємо твердим сиром. Запікаємо при 180 º с півгодини.
Дивіться також:  Страви з риби – 20 рецептів: холодні і гарячі страви, дієтичні і на святковий стіл
Прокрутка до верху