Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

Лазанья з куркою і кабачками

Лазанья з куркою і кабачками дуже смачна і оригінальна. Неймовірне поєднання продуктів у страві дивує ніжним смаком.

Компоненти:

  • 10 листів лазаньї;
  • 0,3 кг грудинки;
  • 1 червоний перець;
  • 1 цибуля;
  • 1 кабачок;
  • 0,3 кг Моцарели;
  • спеції;
  • 1 ст. л борошна;
  • 50 г вершкового масла;
  • 0,5 л молока;
  • 0,1 кг будь-якого тертого сиру.

Приготування:

  • Нагріваємо в сотейнику молоко з маслом, додаємо до них потроху заздалегідь обсмажене борошно, сир та спеції. Варимо соус близько п’яти хвилин.
  • М’ясо відварюємо і перемелюємо будь-яким зручним способом. Овочі нарізаємо кругляком.
  • Моцарелу кришимо, як зручно.
  • Змащуємо перший лист соусом, кладемо на нього фарш, овочі і знову промазуємо соусом. Повторюємо, поки не витратимо всі продукти. Останній шар формуємо з овочів, покриваємо Моцарелою і випікаємо півгодини.
Дивіться також:  Кальмари в сметанному соусі – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху