Лазанья з куркою і кабачками
Лазанья з куркою і кабачками дуже смачна і оригінальна. Неймовірне поєднання продуктів у страві дивує ніжним смаком.
Компоненти:
- 10 листів лазаньї;
- 0,3 кг грудинки;
- 1 червоний перець;
- 1 цибуля;
- 1 кабачок;
- 0,3 кг Моцарели;
- спеції;
- 1 ст. л борошна;
- 50 г вершкового масла;
- 0,5 л молока;
- 0,1 кг будь-якого тертого сиру.
Приготування:
- Нагріваємо в сотейнику молоко з маслом, додаємо до них потроху заздалегідь обсмажене борошно, сир та спеції. Варимо соус близько п’яти хвилин.
- М’ясо відварюємо і перемелюємо будь-яким зручним способом. Овочі нарізаємо кругляком.
- Моцарелу кришимо, як зручно.
- Змащуємо перший лист соусом, кладемо на нього фарш, овочі і знову промазуємо соусом. Повторюємо, поки не витратимо всі продукти. Останній шар формуємо з овочів, покриваємо Моцарелою і випікаємо півгодини.