Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування

З цибулею-порей та арахісом

Поєднання цибулі-порею з арахісом рідко використовується в національної італійської кухні. І тим не менш тандем цих інгредієнтів заворожує своєю вишуканою пікантністю.

Компоненти:

  • 10 листів лазаньї;
  • 1 заздалегідь відварена грудинка;
  • 1 цибуля-порей;
  • 0,1 кг арахісу;
  • 3 перцю-чилі;
  • 2 помідори;
  • 0,1 л сухого вина;
  • 5 зубків часнику;
  • 0,3 кг сиру Чеддер;
  • 1 л молока;
  • 50 г борошна;
  • 0,1 л оливкової олії;
  • спеції.

Приготування:

  • У сотейнику розігріваємо олію, додаємо в нього подрібнені порей, чилі і часник.
  • Наливаємо до овочів вино і выпариваем його 3 хвилини. Вводимо борошно, потім молоко, спеції та майже весь натертий сир. Відставляємо.
  • Відварену грудинку, арахіс і помідори подрібнюємо. Листя готуємо згідно інструкції.
  • Намазуємо деко соусом, з нього розподіляємо тісто, знову викладаємо соус, потім – м’ясо, помідори, арахіс, соус і так далі.
  • Останній шар посипаємо сиром, що залишився, і випікаємо наш кулінарний шедевр півгодини при 180 º с.

Кожен із запропонованих рецептів неповторний і оригінальний, а страви, приготовані за ним, здивують своїм смаком кожного, хто спробує хоч шматочок. Перенесіть сонячну Італію прямо додому разом з божественним ароматом традиційного національного страви!

Дивіться також:  Курячі відбивні в духовці – 8 смачних рецептів
Прокрутка до верху