Ледачі манти — 7 рецептів приготування на сковороді в духовці, в мультиварці і в пароварці

Готуємо з м’ясом і капустою

Продукти для рецепта:

  • фарш — 1 кг;
  • капуста — пів кіло;
  • цибуля ріпчаста — 2 головки;
  • часник — 3 зубчики;
  • сіль і приправи;
  • вершкове масло — 100 г;
  • борошно — 1 кг;
  • вода — скільки візьме тісто.

Як приготувати ліниві манти рулети:

  • Замісити м’яке тісто пропустити борошно через сітку, змішати з сіллю, за бажанням приправити. Додавати воду потроху, тісто має злегка прилипати до рук. Накрити тазиком, щоб не підсохло.
  • Цибулю, часник і капусту дуже дрібно нашаткувати.
  • Додати до фаршу цибулю, капусту, масло, часник, сіль і приправи.
  • Поставити пароварку на вогонь.
  • Розкачати тісто в овал, товщиною 2 мм
  • Викласти фарш на тісто і вирівняти виделкою або ножем.
  • Загорнути тісто в рулет, і защипати краї.
  • У воду в нижньому відсіку додати чорний перець і 2-3 лаврового листа.
  • Змастити форму маслом і викласти рулет, відступивши від бортиків форму на кілька сантиметрів.
  • Готувати манти 40-50 хвилин.

Це чудове ситне блюдо добре поєднується зі сметаною або майонезом.

Дивіться також:  Плов в мультиварці – 8 покрокових рецептів
Прокрутка до верху