Ледачі пиріжки – 7 простих рецептів

Пиріжки Лінива жінка без борошна

Це страва для тих господинь, які не люблять обтяжувати себе приготуванням їжі. Воно одночасно нагадує і пиріжки, і гарячі бутерброди.

Інгредієнти:

  • філе будь, краще білої риби — 400 г, її можна замінити грибами;
  • один багет;
  • 2 склянки молока;
  • цибулина;
  • 100 г тертого твердого сиру;
  • 3 ст. ложки майонезу або сметани;
  • улюблена зелень;
  • 0,5 ч. ложки солі.

Як готувати:

  • Дрібно ріжемо рибу і цибулю, його потрібно додатково порубати.
  • Також готуємо зелень.
  • Все змішуємо, приправляємо сіллю, можна і меленим перцем або іншими спеціями.
  • Багет ріжемо на шматочки товщиною близько 5 див.
  • Готуємо лист, потрібно змастити його вершковим маслом.
  • Виливаємо в миску молоко і просочуємо їм кожен шматочок багета.
  • Викладаємо на деко. Нехай 5 хвилин постоять. За цей час хлібний м’якуш розбухне і стане соковитим.
  • Ложкою виймаємо м’якоть з багету так, щоб вийшла чашечка, в яку поміщаємо начинку. Кладемо зверху шматочок вершкового масла, промазуємо сметаною або майонезом.
  • Витримуємо в середньо нагрітій духовці близько 40 хв. Посипаємо тертим сиром. Знову ставимо в духовку, і чекаємо, поки пиріжки Лінива дружина зарум’яняться.
Дивіться також:  Як смачно приготувати свинячий язик?