Зелене лобіо з стручкової квасолі
Щоб приготувати лобіо з стручкової квасолі можна взяти основний інгредієнт у свіжому або замороженому вигляді.
Для страви будуть потрібні:
- 500 г стручків;
- куряче яйце;
- цибуля;
- часник;
- пекучий перець і кавказькі приправи;
- зелень;
- сіль.
Послідовність роботи:
- Очистити цибулю і часникові зубці і обсмажити на сковороді до м’якості.
- Промити стручки квасолі, відцідити від рідини, при необхідності розрізати ножем на кілька частин і відправити до засмажки.
- Коли квасоля буде готова, посипати його сіллю, приправами, розбити зверху яйце і продовжувати смажити, постійно помішуючи, а через кілька хвилин зняти з вогню.
Подають страву до столу гарячим або розсолом, посипавши нарубаною зеленню.