Лобіо – 12 рецептів приготування в домашніх умовах

Зелене лобіо з стручкової квасолі

Щоб приготувати лобіо з стручкової квасолі можна взяти основний інгредієнт у свіжому або замороженому вигляді.

Для страви будуть потрібні:

  • 500 г стручків;
  • куряче яйце;
  • цибуля;
  • часник;
  • пекучий перець і кавказькі приправи;
  • зелень;
  • сіль.

Послідовність роботи:

  • Очистити цибулю і часникові зубці і обсмажити на сковороді до м’якості.
  • Промити стручки квасолі, відцідити від рідини, при необхідності розрізати ножем на кілька частин і відправити до засмажки.
  • Коли квасоля буде готова, посипати його сіллю, приправами, розбити зверху яйце і продовжувати смажити, постійно помішуючи, а через кілька хвилин зняти з вогню.

Подають страву до столу гарячим або розсолом, посипавши нарубаною зеленню.

Дивіться також:  Тушковане м’ясо з чорносливом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху