Як приготувати локшину Рамен в домашніх умовах
Основу для оригінального азіатського страви можна приготувати самостійно вдома. Традиційний рецепт був зручно адаптований для вітчизняних господинь.
Інгредієнти:
- цілі яйця – 2 шт.;
- яєчні жовтки – 2 шт.;
- першосортна борошно – 350 г;
- кунжутне масло – 1 ч. ложка;
- сіль – 1 ч. ложка.
Приготування:
- З’єднати всі зазначені в рецепті частини сирих яєць.
- Додати масло і сіль.
- Всипати в масу борошно через дрібне сито.
- Ретельно розім’яти продукти руками, зібрати в грудку. Залишити в такому вигляді на годину, не прибираючи в холод.
- Вимісити суміш до гладкості. Розрізати на 2 частини.
- Кожну не менше 10 разів протягнути через спеціальну машинку або просто розтягнути руками. Після чергового розтягування складати пласт в 2 – 3 рази і повторювати процедуру.
Останній раз витягнути тісто дуже тонко (товщина 1,5 мм). Розрізати смужками бажаного розміру. Пересипати борошном.