Локшина Рамен (Рамен): що це таке, склад, 4 рецепти страв з традиційної японської локшиною

Як приготувати локшину Рамен в домашніх умовах

Основу для оригінального азіатського страви можна приготувати самостійно вдома. Традиційний рецепт був зручно адаптований для вітчизняних господинь.

Інгредієнти:

  • цілі яйця – 2 шт.;
  • яєчні жовтки – 2 шт.;
  • першосортна борошно – 350 г;
  • кунжутне масло – 1 ч. ложка;
  • сіль – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • З’єднати всі зазначені в рецепті частини сирих яєць.
  • Додати масло і сіль.
  • Всипати в масу борошно через дрібне сито.
  • Ретельно розім’яти продукти руками, зібрати в грудку. Залишити в такому вигляді на годину, не прибираючи в холод.
  • Вимісити суміш до гладкості. Розрізати на 2 частини.
  • Кожну не менше 10 разів протягнути через спеціальну машинку або просто розтягнути руками. Після чергового розтягування складати пласт в 2 – 3 рази і повторювати процедуру.

Останній раз витягнути тісто дуже тонко (товщина 1,5 мм). Розрізати смужками бажаного розміру. Пересипати борошном.

Дивіться також:  Як швидко зварити картоплю в мікрохвильовці? 6 рецептів і способів
Прокрутка до верху