Як приготувати з яловичиною
Інгредієнти:
- яловичина – 200 г;
- готова локшина – 200 г;
- сіль;
- свіжий часник – 2 зубки;
- яловичий бульйон – 1 ст.
Приготування:
- Необхідно заздалегідь зварити запашну міцний бульйон з яловичини на кістці. У процесі можна додавати в нього улюблені спеції, лаврушку, овочі (цибулю, моркву), коріння. Вже готовий бульйон процідити.
- Підготовлене м’ясо порізати тонкими пластинками і обсмажити на будь-якому жирі до рум’яності. Посолити, змішати з размятым часником.
- Окремо зварити локшину до готовності в солоній воді. Або просто залити окропом продукт швидкого приготування.
- Викласти локшину в порційні тарілки. Залити бульйоном.
Зверху розсипати шматочки смаженого м’яса. Все перемішати.