Локшина Рамен (Рамен): що це таке, склад, 4 рецепти страв з традиційної японської локшиною

Як приготувати з яловичиною

Інгредієнти:

  • яловичина – 200 г;
  • готова локшина – 200 г;
  • сіль;
  • свіжий часник – 2 зубки;
  • яловичий бульйон – 1 ст.

Приготування:

  • Необхідно заздалегідь зварити запашну міцний бульйон з яловичини на кістці. У процесі можна додавати в нього улюблені спеції, лаврушку, овочі (цибулю, моркву), коріння. Вже готовий бульйон процідити.
  • Підготовлене м’ясо порізати тонкими пластинками і обсмажити на будь-якому жирі до рум’яності. Посолити, змішати з размятым часником.
  • Окремо зварити локшину до готовності в солоній воді. Або просто залити окропом продукт швидкого приготування.
  • Викласти локшину в порційні тарілки. Залити бульйоном.

Зверху розсипати шматочки смаженого м’яса. Все перемішати.

Дивіться також:  Гарнір до курки – 12 рецептів, що приготувати
Прокрутка до верху