Локшина Рамен (Рамен): що це таке, склад, 4 рецепти страв з традиційної японської локшиною

Суп Торі Рамен з куркою

Інгредієнти:

  • готова (вже зварена) локшина – півкіло;
  • курячі кістки – півкіло;
  • курячі крила – 300 г;
  • соєвий соус – ½ ст.;
  • імбир – 20 г;
  • сіль і зелень.

Приготування:

  • Варити частини курячої тушки півгодини.
  • Отриманий бульйон процідити. Залити в нього соєвий соус, додати дрібно тертий імбир. При необхідності досолити.
  • Готову локшину розкласти по тарілках. Залити бульйоном.
  • У кожну порцію відправити частина знятого з кісток курячого м’яса.

Прикрасити частування свіжою зеленню.

Можна готувати оригінальний японський суп з бюджетної локшини швидкого приготування. Пачки з неї знайдуться в кожному супермаркеті. Локшину знадобиться просто залити будь-яким гарячим бульйоном, додати варене/смажене м’ясо, яйця і зелень. Звичайно, такий рецепт буде далекий від оригіналу, зате вдасться швидко і просто порадувати себе практично ресторанним обідом.

Дивіться також:  Паста з грибами у вершковому соусі — 9 рецептів приготування
Прокрутка до верху