Суп Торі Рамен з куркою
Інгредієнти:
- готова (вже зварена) локшина – півкіло;
- курячі кістки – півкіло;
- курячі крила – 300 г;
- соєвий соус – ½ ст.;
- імбир – 20 г;
- сіль і зелень.
Приготування:
- Варити частини курячої тушки півгодини.
- Отриманий бульйон процідити. Залити в нього соєвий соус, додати дрібно тертий імбир. При необхідності досолити.
- Готову локшину розкласти по тарілках. Залити бульйоном.
- У кожну порцію відправити частина знятого з кісток курячого м’яса.
Прикрасити частування свіжою зеленню.
Можна готувати оригінальний японський суп з бюджетної локшини швидкого приготування. Пачки з неї знайдуться в кожному супермаркеті. Локшину знадобиться просто залити будь-яким гарячим бульйоном, додати варене/смажене м’ясо, яйця і зелень. Звичайно, такий рецепт буде далекий від оригіналу, зате вдасться швидко і просто порадувати себе практично ресторанним обідом.