Люля-кебаб в духовці – 7 домашніх рецептів

Яловичий люля-кебаб

Для більшої соковитості фаршу до продукту з яловичини потрібно додати трохи свинини. Також не можна забувати про велику кількість приправ. З інгредієнтів потрібно підготувати: 900 г яловичого фаршу і 300 г свинячого, 3 часникові часточки, по дрібці суміші перців, меленого мускатного горіха і сушеного базиліка, сіль, 2 невеликі ріпчасті цибулини.

  • Два види фаршу відразу перемішуються, після чого до них додається пропущений через прес часник, подрібнену цибулю, сіль і всі спеції.
  • Маса ретельно вимішується і відправляється на 50 хвилин на холод.
  • Далі фарш нанизується на шпажки.
  • В промаслений форму викладаються кебаби і відправляються в гарячу духовку на 35 хвилин.
  • Щоб шпажки з дерева не горіли в процесі готування, їх потрібно на годинку попередньо замочити в холодній воді.

    Дивіться також:  Як варити горохову кашу? 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху