Оригінальний рецепт в беконі
Бекон дарує блюдо хрустку скоринку, а, крім того, зберігає всередині всі його соки. Для приготування береться: півкіло фаршу з свинини і курки, 8 скибочкою бекону, цибулина, по дрібці сушеної кінзи і базиліку, сіль, гранульований часник за смаком.

Фарш з’єднується з сіллю, спеціями і тертим на дрібній тертці цибулею.
Далі маса ретельно вимішується руками і протягом пари хвилин відбивається.
На дерев’яних шпажках з отриманого фаршу формуються довгі рівні котлетки. Кожна з них акуратно обгортається скибочкою бекону.
Кебаби викладаються на деко, застелений промасленим фольгою, і відправляються на півгодини в духовку. За цей час їх треба один раз перевернути.
Щоб шпажки не прорізали фарш наскрізь, потрібно вибирати товсті короткі екземпляри.