М’ясні начинки для млинців

Млинці з начинкою можуть прикрашати святковий стіл, а також вживатися у звичайний день. Вони можуть бути десертній випічкою до чаю, або десертних стравою. Млинці можна приготувати самостійно або замовити в кафе, з різними варіантами начинок. У простих начинках використовується тільки один продукт, але для самих смачних начинок використовуються декілька продуктів.

Приготування тіста для млинців здійснюється приблизно однаково, з невеликими змінами в різних варіантах. Проте одну і ту ж начинку можна приготувати по-різному, і отримати блюдо з абсолютно неповторним смаком.

Млинці з м’ясом є досить популярним російським блюдом. Майже кожна господиня має свої секрети приготування різних начинок з м’яса. Млинці з м’ясною начинкою можуть стати другою стравою, або доповнити чашку чаю або кави. М’ясна начинка для млинців, робить їх дуже ситним блюдом.

Рецепт м’ясна начинка для млинців

Час приготування – 45 хв. ♥

Кількість порцій – 15. ♥

Склад продуктів для м’ясної начинки:

  • 300 грам м’яса.
  • 1 цибуля.
  • Часник – 2 зубчики.
  • Шпик.
  • 3 ст. л. масла вершкового.
  • Спеції.
  • 7 Сіль.

Приготування м’ясної начинки для млинців

М’ясну начинку рекомендується загортати в теплі млинці, тому приготувати її потрібно заздалегідь. М’ясо промивається, видаляються плівки і сухожилля. Готувати начинку для млинців можна з будь-якого м’яса. Його жирність буде впливати на кількість шпику, який буде додаватися в начинку. При використанні жирної свинини, сало можна взагалі не додавати. Цибуля і часник очищаються, промиваються.

М’ясні начинки для млинців – рецепти

Підготовлені інгредієнти подрібнюються за допомогою м’ясорубки або блендера, посипаються сіллю і спеціями. М’ясо можна посипати мускатним горіхом, гвоздикою, чилі, шавлією, коріандром, кардамоном. Для додання страві ноток Італії, посипте його майораном, чебрецем, орегано або базиліком. Фарш добре вимісити.

Сковорідка ставиться на плиту, викладається м’ясна начинка для млинців. Для усунення грудкою потрібно розім’яти її виделкою. Тушкується начинка 20 хвилин на невеликому вогні. Для соковитості і ніжності фаршу, додати до нього трохи олії вершкового, і готуйте ще 2 хвилини.

На млинець викладайте кілька столових ложок начинки. Загорнути млинець можна у вигляді конвертика або трубочки. Смачне і ситне блюдо готове.

Смачна м’ясна начинка для млинців з соусом (3 варіанти)

  • Для начинки можна взяти відварну яловичину і приготувати до неї соус. Для приготування соусу, змащуємо сковорідку 3 столовими ложками жиру і обсмажуємо одну цибулину, нарізану на дрібні шматочки. Лук повинен стати прозорим. До нього додається чайна ложка борошна, бульйон або вода, і кип’ятять 10 хвилин. Інгредієнти потрібно постійно перемішувати. В кінці додається ложка сметани, сіль, лавровий листочок.
  • Для того щоб м’ясна начинка вийшла м’якою, в неї можна додати варене яйце. Півкілограма яловичини розбавляється одним яйцем, гострим перцем, кропом, соняшниковою олією і сіллю. Сковорідка змащується маслом і розігрівається. Фарш обсмажується на сковорідці 7 хвилин. Інгредієнти постійно перемішуємо. Відварене яйце перед додаванням у фарш розминається з допомогою виделки, а перець та кріп подрібнюються ножем.
  • Щоб приготувати оригінальну начинку відвареної шматок яловичого м’яса нарізати на дрібні шматочки. Сковорідка змащується маслом вершковим. На ній обсмажується цибуля і морква, до них додається томатна паста (1 ч. л.), сіль. У сковорідку викладається м’ясо і гаситься 10 хвилин.
Прокрутка до верху