М’ясо по-албанськи зі свинини – 7 рецептів приготування

Оригінальний рецепт страви передбачає використання телятини. Однак м’ясо по-албанською з свинини виходить не менш смачним, відрізняючись соковитістю, ніжністю і ароматностью.

М’ясо по-албанськи зі свинини з крохмалем

Завдяки використанню крохмалю м’ясні оладки добре скріплюються, а смак виробів набуває делікатні нотки.

Для втілення рецепта в життя необхідні:

  • ½ Кг м’якоті;
  • велика цибулина;
  • 50 г крохмалю;
  • 50 мл майонезу;
  • 2 яйця;
  • сіль, спеції, соняшникову олію.

Спосіб приготування полягає у виконанні таких маніпуляцій:

  • Промита і обсушенная за допомогою паперових рушників м’якоть ріжеться дрібними шматочками, які швидко і добре зможуть просмажиться.
  • З м’ясом змішується подрібнена цибулина.
  • Далі вбивають яйця, додаються крохмаль і майонез.
  • М’ясна маса ретельно вимішується, солиться і приправляється.
  • Миска з фаршем відправляється в холодильник на 1-3 години.
  • При наявності часу фарш настоюється в холоді протягом ночі.
  • По закінченні вказаного часу з м’ясної маси за допомогою столової ложки формуються оладки, які обсмажуються на розігрітій олії з двох сторін.

Готуємо в духовці

При виконанні рецепта в духовці смак страви злегка змінюється.

Щоб спробувати м’ясо по-албанською, приготоване таким чином, потрібно:

  • 700 г м’якоті;
  • 2 цибулини;
  • велике яйце;
  • 30 мл сметани;
  • 2 часникового зубчики;
  • 100 мл молока;
  • 150г борошна;
  • сіль і спеції;
  • соняшникова олія.

Етапи підготовки ситного страви, давно вийшов за межі історичної батьківщини:

  • Промита і обсушенная свинина дрібно нарізають ножем.
  • Цибулю також подрібнюється гострим ножем або за допомогою блендера.
  • У мисці з’єднуються м’ясні шматочки, цибульна кашка, яйце, сметана, молоко, борошно, спеції, сіль, а також подрібнені часникові зубки.
  • Добре вымешанная м’ясна маса за допомогою ложки викласти на деко, покритий пергаментом, де злегка взбрызгивается маслом.
  • Випікання здійснюється близько 20 хвилин в розігрітій до 180°C духовій шафі.
Дивіться також:  Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З додаванням майонезу

Смачні мясні вироби, які відрізняються неймовірною соковитістю, готуються з:

  • 500 р свинини;
  • 3 цибулин;
  • ½ Головки часнику;
  • 100 мл майонезу;
  • 3 яєць;
  • 40 г картопляного крохмалю;
  • меленого перцю і солі.

Етапи створення:

  • М’ясо нарізають пластинками, які злегка відбивають, а потім ріжуться маленькими шматочками.
  • Часникові зубчики і цибулини подрібнюються в блендері до практично однорідної кашки.
  • Яйця збиваються за допомогою виделки.
  • У глибокому посуді об’єднуються всі підготовлені інгредієнти, включаючи крохмаль, майонез. сіль і спеції.
  • Після того, як фарш настоїться близько 2 годин у холодильнику, за допомогою ложки м’ясна маса викладається на сковороду, де оладки обсмажуються до рум’яності.

Свинина по-албанською з борошном

Нескладний рецепт м’ясних оладок, для виконання якого потрібні:

  • ½ Кг корейки;
  • 2 невеликі цибулини;
  • 60 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 80 мл майонезу;
  • сіль і улюблені приправи.

Щоб приготувати м’ясо по-албанською, від якого будуть в захваті навіть маленькі домочадці:

  • Шматок свинячої м’якоть нарізати невеликими кубиками.
  • Цибулини також ріжуться маленькими шматочками і змішуються з м’ясними скибочками.
  • У миску з цибульно-м’ясною сумішшю збиваються яйця, всипається борошно і порційно вводиться майонез.
  • Своєрідний фарш ретельно вимішується і отставляется на 1,5 години, після яких за допомогою ложки маса викладається на розігріту з маслом сковороду.
  • Смажаться соковиті оладки з 2 боків до утворення рум’яної скоринки.

З сиром і часником

Сир, що надає страві особливу ніжність, в поєднанні з часником подарує ще і неповторний аромат.

Для приготування слід підготувати:

  • ½ Кг м’яса;
  • цибулину;
  • 2 зубчики часнику;
  • шматочок сиру;
  • 2 яйця;
  • 30 мл майонезу;
  • 50 г борошна;
  • сіль, спеції і соняшникову олію.

В процесі втілення рецепта в життя:

  • Промите і обсушенное паперовими рушниками м’ясо ріжеться соломкою.
  • З сиру готується стружка, яка з’єднується з м’ясної соломкою в глибокій посуді.
  • Цибуля, часник очищаються, подрібнюються і так само відправляються до м’яса.
  • Яйця збиваються з майонезом, після чого вливаються у фарш.
  • У фіналі всипати сіль, спеції, борошно, а потім перемішаний фарш ставиться в холод на 2 години.
  • Після закінчення зазначеного часу оладки обсмажуються з 2 сторін.
Дивіться також:  Запечена горбуша в духовці - 10 смачних рецептів приготування

Незвичайний рецепт з грибами

Для виконання цікавою варіації м’ясної страви необхідні:

  • ½ Кг корейки;
  • в 2 рази менше грибів;
  • 30 мл майонезу;
  • цибулина;
  • соняшникова олія;
  • 2 яйця;
  • 50 г борошна;
  • перець і сіль.

Спосіб підготовки полягає в наступному:

  • Гриби ріжуться кубиками і відправляються в сковороду, де обсмажують до рум’яного кольору.
  • М’ясо і цибулю подрібнюються, а потім з’єднуються з теплими грибними кубиками.
  • Яйця збиваються і відправляються до м’ясної маси.
  • У фарш відправляються борошно, майонез, сіль і спеції.
  • Після того, як підготовлена м’ясна основа промаринується, за допомогою ложки вона викладається на сковороду для створення апетитних рум’яних оладок.

Готуємо з секретом

Секрет отримання ніжних і соковитих виробів полягає не стільки в продуктах, скільки в процесі приготування.

Для підготовки використовуються:

  • 1 кг м’яса;
  • 150 г крохмалю;
  • 50 мл сметани;
  • цибулина;
  • яйце;
  • часниковий зубчик;
  • сіль, спеції і соняшникову олію.

Спосіб приготування:

  • Злегка підморожене м’ясо подрібнюється дуже дрібно.
  • Цибулина і часниковий зубчик перетворюються в кашку за допомогою блендера, що дозволяє отримати ніжну структуру фаршу.
  • Для скріплення м’ясної маси використовуються сметана, крохмаль і яйце.
  • Фарш солиться, приправляється і відправляється в холод на всю ніч.
  • По закінченні часу оладки, сформовані з м’ясної маси обсмажуються на гарячій сковороді.
  • Щоб позбутися присмаку соняшникової олії, після обжарювання вироби викладаються на паперові рушники.

Таким чином, кулінарний шедевр у вигляді м’яса албанською – соковита, ніжна і дуже апетитна альтернатива традиційним котлет.

Прокрутка до верху