М’ясо по – французьки – 7 рецептів

М’ясо по-французьки під соусом бешамель

М’ясо, приготоване з соусом, точно не стане сухим і сподобається багатьом господиням. А якщо зробити м’ясо по-французьки з картоплею в духовці, то воно стане особливо смачним.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • яйце – 4 шт.;
  • перець чорний;
  • картопля – 10 шт.;
  • цибуля – 4 шт.;
  • молоко – 800 мл;
  • мука – 4 ст. ложки;
  • шийна частина свинини – 750 гр.;
  • вершкове масло – 1,5 ст. ложки;
  • сир – 350 гр.;
  • мускатний горіх.

Приготування:

  • М’ясо нарізати шматками. Товщина не повинна перевищувати одного сантиметра.
  • Обернути в пакет. Відбити.
  • Сіль змішати зі спеціями.
  • Натерти свинину.
  • Картоплю очистити.
  • Нарізати поперек.
  • Цибулю очистити. Нарізати, щоб вийшли півкільця.
  • Деко промазати маслом.
  • Розмістити картоплю. Посипати перцем і сіллю.
  • Покласти м’ясо.
  • Насипати цибулю.
  • Молоко налити в каструлю.
  • Покласти масло, мускатний горіх, перець, сіль.
  • Нагрівати. Після розчинення масло ввести муку. Заважати постійно.
  • Після загустіння зняти з вогню. Вбити яйця і сир. Розмішати.
  • Залити картоплю з м’ясом. Запекти.
  • Дивіться також:  Тісто на манти – 9 перевірених рецептів приготування тіста