М’ясо по-французьки під соусом бешамель
М’ясо, приготоване з соусом, точно не стане сухим і сподобається багатьом господиням. А якщо зробити м’ясо по-французьки з картоплею в духовці, то воно стане особливо смачним.

Інгредієнти:
- сіль;
- яйце – 4 шт.;
- перець чорний;
- картопля – 10 шт.;
- цибуля – 4 шт.;
- молоко – 800 мл;
- мука – 4 ст. ложки;
- шийна частина свинини – 750 гр.;
- вершкове масло – 1,5 ст. ложки;
- сир – 350 гр.;
- мускатний горіх.
Приготування:
М’ясо нарізати шматками. Товщина не повинна перевищувати одного сантиметра.
Обернути в пакет. Відбити.
Сіль змішати зі спеціями.
Натерти свинину.
Картоплю очистити.
Нарізати поперек.
Цибулю очистити. Нарізати, щоб вийшли півкільця.
Деко промазати маслом.
Розмістити картоплю. Посипати перцем і сіллю.
Покласти м’ясо.
Насипати цибулю.
Молоко налити в каструлю.
Покласти масло, мускатний горіх, перець, сіль.
Нагрівати. Після розчинення масло ввести муку. Заважати постійно.
Після загустіння зняти з вогню. Вбити яйця і сир. Розмішати.
Залити картоплю з м’ясом. Запекти.