М’ясо по-французьки з свинини

Як приготувати м’ясо по-французьки так, щоб результат перевершив всі очікування?
Для створення цього прекрасного кулінарного витвору зовсім не обов’язково бути шеф-кухарем, а такий набір продуктів:
- Свиняча вирізка – 0,8 кг;
- Свіжі помідори – 0,6 кг;
- Цибуля ріпчаста – 3 головки;
- Майонезний Соус або сметанний – 150 мл;
- Сир тв. – 0,2 кг;
- Зубчик часнику – 1 шт;
- Спеції (для свинини) сіль
Покрокове приготування:
Свинячу філейну частину промити, дати стекти зайвої рідини. Великий пласт м’яса порізати на шматочки середньої величини вздовж волокон.
Приготувати посолочную суміш спецій (для свинини), солі і подрібненого часнику.
Молотком для відбивання зовсім трохи обробити з обох сторін всі шматочки.
Сумішшю спецій і часнику обмазати відбите філе і промаринувати 15 хвилин.
Цибулю і томати промити і порізати тонкими кільцями.
У підготовлений посуд для запікання, промазану маслом складаємо шари: 1 – частина філе свинини, 2 – кільця цибулі, 3 томатні часточки. Зверху промазуємо майонезним соусом або сметанним, з додаванням меленого перцю, солі.
Прибираємо запікатися в прогріту понад 180С духовці протягом 45 хвилин.
Посипаємо запечену суміш крупно тертим шматком сиру і знову відправляємо в духовку.
Готовність листкової м’ясної запіканки визначається за апетитною підрум’яненою корі сиру.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9