М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів

М’ясо по-французьки з фаршу


 

Заміна пластів філе на фарш робить запіканку ще м’якше і смачніше.

Потрібен певний список інгредієнтів:

  • Свино-яловичий фарш – 0,5 кг;
  • Картопляні бульби – 0,7 кг;
  • Свіжі томати– 0,3 кг;
  • Сметана(15%жирн.) – 150 мл;
  • Сир тв. – 150 гр;
  • Яйце куряче – 1 шт;
  • Спеції (для фаршу), сіль

Етапи приготування:

  • Очищені і промиті картопляні бульби нарізати скибочками тонший, присолити і поперчити.
  • Помідори обдати окропом і зняти ніжну шкірку. Подрібнити на кружечки.
  • Звільнений від шкірки і промитий цибулю подрібнити на найтонші колечка.
  • З сметани, солі, яйця і перцю вимісити соус.
  • Всю поверхню листа промазати маслом і викласти шар картоплі, далі подрібнену цибулю, зверху рівномірно викласти шар фаршу, заздалегідь посолений і поперченний. Кружальцями томатів все закрити і залити соусом із сметани і яйця.
  • Покрити вміст дека сирної посипанням і поставити запікати 40 хвилин.
  • Дивіться також:  Шашлик на шпажках в духовці з курки – 6 рецептів, як приготувати домашній міні-шашлик
    Прокрутка до верху