М’ясо по-французьки з фаршу


Заміна пластів філе на фарш робить запіканку ще м’якше і смачніше.
Потрібен певний список інгредієнтів:
- Свино-яловичий фарш – 0,5 кг;
- Картопляні бульби – 0,7 кг;
- Свіжі томати– 0,3 кг;
- Сметана(15%жирн.) – 150 мл;
- Сир тв. – 150 гр;
- Яйце куряче – 1 шт;
- Спеції (для фаршу), сіль
Етапи приготування:
Очищені і промиті картопляні бульби нарізати скибочками тонший, присолити і поперчити.
Помідори обдати окропом і зняти ніжну шкірку. Подрібнити на кружечки.
Звільнений від шкірки і промитий цибулю подрібнити на найтонші колечка.
З сметани, солі, яйця і перцю вимісити соус.
Всю поверхню листа промазати маслом і викласти шар картоплі, далі подрібнену цибулю, зверху рівномірно викласти шар фаршу, заздалегідь посолений і поперченний. Кружальцями томатів все закрити і залити соусом із сметани і яйця.
Покрити вміст дека сирної посипанням і поставити запікати 40 хвилин.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9