М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів

М’ясо по-французьки з курки

Курча, приготовлений таким способом, виходить вишуканим.

Потрібні певний список продуктів:

  • Курча (філе) – 0,8 кг;
  • Свіжий томат – 0,4 кг;
  • Цибуля ріпчаста – 2 головки;
  • Майонезний Соус або сметанний – 200 мл;
  • Сир тв. – 0,2 кг;
  • Спеції, сіль;
  • Зубчики часник – 1-2 шт

Поетапне приготування:

  • З курячого філе, шляхом нарізання, отримуємо пласти середнього розміру. Відбиваємо їх і маринуємо в посолочной суміші (сіль, часник, спеції);
  • Очищений від лушпиння і промитий цибулю ріжемо на акуратні, тонкі кільця
  • Томати обдаємо окропом і знімаємо ніжну шкірку. Мельчим кружечками.
  • Всю поверхню листа промазати маслом і викласти промаринованное, відбите філе. Поверх м’яса розкладаємо цибулю. Закриваємо всі томатными кружечками.
  • Присипаємо вміст дека крупно тертим сиром, і прибираємо в прогріту понад 180С духову піч на 40-45 хвилин.
  • Підрум’янена сирна скоринка означає закінчення приготування страви.
  • Дивіться також:  Маринована цибуля до шашлику – 8 найсмачніших рецептів
    Прокрутка до верху