М’ясо по-французьки з курки

Курча, приготовлений таким способом, виходить вишуканим.
Потрібні певний список продуктів:
- Курча (філе) – 0,8 кг;
- Свіжий томат – 0,4 кг;
- Цибуля ріпчаста – 2 головки;
- Майонезний Соус або сметанний – 200 мл;
- Сир тв. – 0,2 кг;
- Спеції, сіль;
- Зубчики часник – 1-2 шт
Поетапне приготування:
З курячого філе, шляхом нарізання, отримуємо пласти середнього розміру. Відбиваємо їх і маринуємо в посолочной суміші (сіль, часник, спеції);
Очищений від лушпиння і промитий цибулю ріжемо на акуратні, тонкі кільця
Томати обдаємо окропом і знімаємо ніжну шкірку. Мельчим кружечками.
Всю поверхню листа промазати маслом і викласти промаринованное, відбите філе. Поверх м’яса розкладаємо цибулю. Закриваємо всі томатными кружечками.
Присипаємо вміст дека крупно тертим сиром, і прибираємо в прогріту понад 180С духову піч на 40-45 хвилин.
Підрум’янена сирна скоринка означає закінчення приготування страви.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9