М’ясо по-тайськи з рисом
Якщо хочеться зробити обговорюване страву більш ситним, варто додати в нього білий рис (150 р.). У такому разі до частування не потрібно вигадувати окремий гарнір. Потрібно взяти: 650 р. яловичої вирізки, 3 болгарських перцю різних яскравих кольорів, 3-4 зубчики часнику, щіпка шафрану, сіль, 130 мл соєвого соусу без добавок, сушений кріп. Далі докладно розказано, як приготувати м’ясо по-тайськи з рисом.
- М’ясо, нарізане довгими скибочками, близько півгодини маринується в суміші подрібненого (можна замінити гранульованим) часнику і соєвого негострого соусу.
- По закінченні вказаного часу яловичина обсмажується на розігрітій олії і знову заливають маринадом.
- До м’яса додається нарізаний соломкою перець, сіль і кріп.
- Рис відварюється в підсоленій воді з шафраном до напівготовності, після чого відправляється до яловичині з невеликою кількістю бульйону. Разом інгредієнти тушкують ще 15 хвилин.
Страва подається до столу з асорті з маринованих овочів.