М’ясо по-тайськи – рецепт як приготувати з овочами, огірками та кисло-солодким соусом

Рецепт приготування з свинини

Свинину по-тайськи смачніше всього готувати з великою кількістю свіжих помідорів (4 великих томата) і натертим на дрібній тертці імбир (1 ч. л.). Також потрібно взяти: 1 цибулину, 400 г свинини, 4-5 часникових зубчиків, 2 ст. л. кетчупу без добавок, 1 ч. л. будь-якого густого гострого соусу, 150 мл соєвого соусу, сіль, щіпку цукру.

Етапи приготування покроково:

  • Порізана довгою соломкою яловичина обсмажується з усіх боків до апетитної скоринки і відкладається на окрему тарілку.
  • У маслі до м’якості готується цибулю і помідори. В останню чергу до них додається імбир.
  • Через пару хвилин можна повертати в сковороду м’ясо, а також додавати всі зазначені соуси і кетчуп, розведені в 1 ст. води зі щіпкою цукру.
  • Всі інгредієнти солятся і тушкують разом не довше 15 хвилин.

Перед подачею до столу можна посипати готову страву дрібно нарізаною зеленню.

Дивіться також:  Риба Голець – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху