М’ясо по-тайськи – рецепт як приготувати з овочами, огірками та кисло-солодким соусом

З додаванням ананасів

З ананасами можна готувати свинину, так і курку (500 р.). Також допускається використовувати і свіжий, і консервований екзотичний фрукт (400 р.). Ще необхідно взяти: 1 цибулину, по 2 шт. червоного болгарського перцю і моркви, мініатюрний перчик чилі, 100 г обсмажених горіхів кеш’ю, 150 мл соєвого соусу, 1 ч. л. каррі, по 30 мл рисового оцту і ворчестерського соусу.

  • Всі овочі дрібно нарізати (в тому числі і перець чилі) і обсмажують на сильному вогні в олії.
  • До цибулі, перцю і моркви вливаються соуси і рисовий оцет. Інгредієнти тушкуються пару хвилин на повільному вогні.
  • Залишилося викласти в сковороду ананас і невеликі шматочки м’яса. Якщо використовується консервований фрукт, в ємність виливається і залишився сік.
  • Блюдо тушкується до готовності м’яса. З куркою достатньо 15-20 хвилин, зі свининою час може збільшитися до 35-40 хвилин. В самому кінці В сковороду відправляється каррі.

Готове м’ясо по-тайськи чудово поєднується з відварним рисом, брокколі і стручкової квасолею, приготовленої з часником. Перед подачею до столу страву посипається подрібненими горішками.

Дивіться також:  Холодець зі свинячої рульки – 7 рецептів як варити
Прокрутка до верху