Гостра телятина по-тайськи
Якщо хочеться спробувати по-справжньому пікантне екзотичне блюдо, варто вивчити рецепт гострої телятини по-тайськи. У ньому використовуються мариновані огірки (2 шт.) і інші компоненти: 750 г м’яса без кісток, 3 ст. л. кукурудзяного крохмалю, часник за смаком, 50 мл соєвого соусу, 1 ст. л. гірчиці, червоний мелений перець, 1 ч. л. солі і цукру, 1 див. натертого кореня імбиру.
- М’ясо нарізати дуже мініатюрними смужками, пересипається крохмалем і обсмажується з усіх сторін на розпеченому маслі.
- До телятини додається цукор, сіль, подрібнений часник, гірчиця, перець і соєвий соус.
- М’ясо готується в отриманому гострому соусі ще 10 хвилин.
- Перед подачею до столу страву додається імбир і тонкі слайсы маринованих огірків.
Кращим гарніром для гострого м’яса стане гречана або рисова локшина.