М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Свинина в горщиках з картоплею в духовці

Інгредієнти: 1 кг картоплі та свинини без сала, 2 цибулини, морква, 2 ст. л. кетчупу, сіль, суміш перців.

  • Цибулю з морквою довільно ріжуться і обсмажують на розігрітому маслі.
  • Потім до овочів викладаються шматочки м’яса. Обсмажування триває ще 8 – 9 хвилин.
  • Вміст сковороди розкладається по п’яти невеликим горщикам. Зверху висипаються кубики сирої картоплі.
  • Продукти заливаються водою з сіллю, перцем і кетчупом.

Запікається свинина в горщиках з картоплею в духовці до готовності овочів. На цій піде трохи менше години.

Дивіться також:  Заливна риба — 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху