М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт запікання з ананасом

Інгредієнти: 720 г свинини, 9 кілець консервованих ананасів, 230 г сиру, кам’яна сіль, перець.

  • Цілий шматок свинини промивається, обсушивается і ріжеться на 9 однакових шматочків.
  • Кожен шматочок через плівку або пакет відбивається молоточком.
  • М’ясо перекладається на деко, застелене фольгою. Воно натирається сіллю і перцем.
  • Зверху кожного шматочка поміщається кільце ананаса.
  • Заготовки посипаються сиром і переміщуються в духовку на 50 – 55 хвилин.

Такий рецепт з ананасами можна удосконалити на свій смак, додаючи в нього різні соуси і ароматні трави.

Дивіться також:  М’ясний хліб – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху