Баранина, запечена в вершково-грибному соусі
Інгредієнти: 230 г баранини, 160 г свіжих печериць, склянка жирних вершків, цибулина, 60 г пармезану, сіль, пахучі трави.
- М’ясо разом з цибулею нарізати дуже маленькими шматочками.
- Баранина з овочами обсмажується до золотистого кольору на будь-якому розігрітому жирі і перекладається в окрему миску.
- У тій же сковороді до готовності смажаться шматочки грибів. До них додаються вершки, сіль, ароматні трави, тертий сир. Коли маса почне густіти, вона знімається з вогню.
- У велику жароміцну ємність викладаються шматочки м’яса. Зверху виливається соус з минулого кроку.
М’ясо в духовці з грибами печеться 15 – 17 хвилин. Достатньо температури 180 – 190 градусів.