М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

М’ясо по-китайськи в соєво-медовому соусі

Інгредієнти: 4 ст. л. класичного соєвого соусу, ½ ч. л. меду, 370 г м’ясної м’якоті, дрібка солі, 2 ст. л. з гіркою картопляного крохмалю, жменя кунжуту (світлого), мелений чорний перчик, масло оливи.

  • Промите і просушену м’ясо нарізати невеликими смужками. Воно трохи солиться. Головне, не переборщити з цією добавкою. Потрібно пам’ятати, що соєвий соус солоний.
  • Скибочки свинини перчатся і обвалюються в крохмалі.
  • М’ясо смажиться на розігрітому оливковому маслі 12 – 14 хвилин. Точний час буде залежати від величини шматочків. Свинина повинна повністю приготуватися в процесі обсмажування.
  • У сковороду вливається соєвий соус, додається мед. При частому помішуванні м’ясо залишається на вогні до загусання заливки. На це піде близько 3 хвилин.
  • Всипається кунжут, інгредієнти перемішуються, і сковорода відразу знімається з вогню.

Свинина подається до столу гарячою.

Дивіться також:  Сир для ролів: який сир додають в роли, чим можна його замінити. 5 рецептів, як приготувати м’який вершковий сир в домашніх умовах
Прокрутка до верху