М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Печеня з баранини в горщиках

Інгредієнти: кіло реберець і кусочків грудинки (яловичина), 6 картоплин, 4 ст. л. пасти з помідорів, сіль, 2 морквини, спеції для м’яса, велика цибулина.

  • Картопля чиститься і ріжеться шматочками. Овоч обсмажується до легкої рум’яності на сковорідці з будь-яким жиром.
  • У маслі, що готуються полуколечки кружальця цибулі і моркви.
  • У тій же сковороді в останню чергу готується м’ясо з сіллю і спеціями. Воно повинно вийти з легкої апетитною скоринкою.
  • На дно горщиків відправляється цибулю. Далі йде яловичина. І, нарешті, картоплю і моркву.
  • Паста з помідорів розлучається невеликою кількістю води з сіллю. Рідина повинна бути гарячою. Вона розливається по горщикам.

Частування запікається під кришками при 220 градусах 45 – 55 хвилин.

Дивіться також:  Куряча шинка в ветчиннице – 6 рецептів
Прокрутка до верху