М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Свинина-гармошка з овочами і сиром

Інгредієнти: кіло свинячої м’якоті без кісток, 7 великих печериць, 3 помідора, 5 зуб. часнику, 80 г сиру, сіль, 4 ст. л. олії оливи і соєвого соусу, спеції, 2 ст. л. гірчиці. Як приготувати м’ясо з овочами, сиром і грибами, розповідається далі.

  • Рівний м’ясної прямокутник не до кінця надрізається по всій поверхні (за принципом гармошки). Товщина отриманих шматочків має бути 1,5 – 2 див Шматок викладається на блискучу сторону фольги.
  • Масло змішується з гірчицею і соусом.
  • Свинина натирається сіллю, обраними спеціями, поливається маринадом.
  • Покриття загортається і в цьому вигляді м’ясо залишають на 3 – 3,5 години в прохолоді.
  • У цьому час помідори і гриби ріжуться тонкими пластинками. Сир нарізати невеликими прямокутними шматочками.
  • Між м’ясної гармошкою викладаються підготовлені в попередньому кроці інгредієнти. Свинина начиняється цими продуктами довільно. Далі шматок знову щільно обертається фольгою.

М’ясо-гармошка в духовці печеться близько години при високій температурі.

Дивіться також:  Курячі нагетси – 9 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху