Свинина-гармошка з овочами і сиром
Інгредієнти: кіло свинячої м’якоті без кісток, 7 великих печериць, 3 помідора, 5 зуб. часнику, 80 г сиру, сіль, 4 ст. л. олії оливи і соєвого соусу, спеції, 2 ст. л. гірчиці. Як приготувати м’ясо з овочами, сиром і грибами, розповідається далі.
- Рівний м’ясної прямокутник не до кінця надрізається по всій поверхні (за принципом гармошки). Товщина отриманих шматочків має бути 1,5 – 2 див Шматок викладається на блискучу сторону фольги.
- Масло змішується з гірчицею і соусом.
- Свинина натирається сіллю, обраними спеціями, поливається маринадом.
- Покриття загортається і в цьому вигляді м’ясо залишають на 3 – 3,5 години в прохолоді.
- У цьому час помідори і гриби ріжуться тонкими пластинками. Сир нарізати невеликими прямокутними шматочками.
- Між м’ясної гармошкою викладаються підготовлені в попередньому кроці інгредієнти. Свинина начиняється цими продуктами довільно. Далі шматок знову щільно обертається фольгою.
М’ясо-гармошка в духовці печеться близько години при високій температурі.