М’ясо в духовці – 25 рецептів приготування в домашніх умовах

Свинина на шпажках, запечена в банку

Інгредієнти: кілограм свинини, склянку довгого рису, 4 цибулини, 180 г копченого сала, 4 ст. л. яблучного оцту, приправа для свинини, сіль.

  • Свинина ріжеться середніми кубиками. Цибулю – кільцями.
  • М’ясо змішується з цибулею, залити яблучним оцтом з приправами. Воно залишається в такому вигляді приблизно на годину, після чого солиться за смаком.
  • Копчене сало, нарізане тонкими пластинками.
  • Свинина нанизується на дерев’яні шпажки. М’ясо чергується з пластинками сала.
  • На дно двох трилітрових банок висипається по половині рису. Зверху викласти цибулю з маринаду, встановлюються конструкції з м’ясом вістрям вгору.
  • Горлечка ємностей обмотуються фольгою.

Спочатку блюдо запікається близько години при 230 градусах. Потім запечене м’ясо нудиться в остигає духовці ще 20 хвилин.

Дивіться також:  Буженина з яловичини – 7 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху